Движението в тунела Витиня на магистрала Хемус в посока София ще се

...
Движението в тунела Витиня на магистрала Хемус в посока София ще се
Коментари Харесай

От неделя пускат движението към София през "Витиня" в две ленти

Движението в тунела " Витиня " на автомагистрала " Хемус "  в посока София ще се прави в две ленти на 24 септември, припомнят от Агенцията " Пътна инфраструктура ". Ремонтираната тръба на тунела в посока Варна е отворена за придвижване.
 
При нужда, с цел да се избегне запушване, от км 35-ти част от трафика ще се пренасочва по пътя Ботевград-София до пътния възел " Витинска река ".
 
От АПИ предлагат на водачите, пътуващи от Северозападна България от Видин, Монтана и Враца, да използват прохода " Петрохан "  и пътя през Искърското дефиле, с цел да избегнат натоварения трафик по магистрала " Хемус ".
 

Движението по магистрала " Тракия "  е без ограничавания, няма поправки. На водачите се предлага да употребяват и подбалканския път в посока София.
 
За облекчение на трафика през Владая на 24 септември от 10.00 ч. до 20.00 ч. на път I-1 (Е-79) ще има две ленти за влизащите в София. От пътната организация предлагат на водачите да употребяват различния маршрут на първокласния път през Владая - автомагистрала " Люлин ".
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР